Team & vacatures

Ons Team

Bij BSO Scharrelnest wordt uw kind begeleid door enthousiaste, professionele pedagogisch medewerkers. Alle pedagogisch medewerkers hebben een kind-gerichte opleiding gehad. Daarnaast volgen zij elk jaar verschillende trainingen, bijvoorbeeld in het werken met ons pedagogisch beleid. We streven naar zoveel mogelijk continu├»teit in een team. Wanneer een pedagogisch medewerker ziek is of een dag vrij heeft, wordt zij vervangen door een vaste invalkracht. 

Stagebeleid

BSO Scharrelnest is erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we aan bepaalde regels voldoen om een stagiaire goed te kunnen begeleiden. Een stagiaire is altijd als extra persoon op de groep. Ze zal niet in plaats van een pedagogisch medewerker ingeroosterd worden. Een stagiaire heeft in het begin beperkte taken, die naar mate de stage vordert uitgebreid worden. Een stagiaire wordt niet alleen gelaten met een groepje kinderen.

Even voorstellen

Ik ben Manon van den Berg ik stel me graag even voor.

Ik ben de eigenaresse van BSO Scharrelnest in Wijchen. BSO Scharrelnest Wijchen is gevestigd op een boerderij camping aan de Oosterweg 263A. Samen met mijn collega’s draaien we al bijna 5 jaar de BSO met veel plezier en passie. Elke dag maken we er een gezellig feestje van, met buiten spelen, fietsen, trampoline springen, spelletjes en bakken. In de vakanties doen we graag uitstapjes, en het belangrijkste is dat we samen veel plezier hebben. Buiten mijn werk met kinderen heb ik een gezin met 2 kinderen en geniet ik samen met mijn partner van mooie momenten. In mijn vrije tijd rij ik graag paard.

Kom jij ook bij ons spelen?

Hallo, ik ben Marlies van Zwolgen, 56 jaar oud. Sinds 2 jaar werk ik met veel plezier op BSO Scharrelnest. Het werken met kinderen spreekt me aan omdat elke dag anders is en ieder kind uniek is, wat het werk extra leuk maakt. Buiten zijn, het bos in gaan, spelletjes spelen en knutselen met de kinderen vind ik heel erg leuk.

Ik ben moeder van drie volwassen jongens en heb ik een lieve vriend. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek ook vind ik diamond painting erg leuk en geniet ik van motorrijden dat is ook een leuke hobby die bij mij hoort.

Leuk je te ontmoeten!

Hallo allemaal! 

Ik ben Kelly van ’t Wout, 23 jaar oud, en ik woon in Maasbommel op een gezellige hobbyboerderij met mijn ouders en vriend, omringd door allerlei leuke dieren. Ruim 3 jaar geleden ben ik begonnen met werken op de BSO, en sindsdien ben ik er niet meer weggegaan. Het werken met kinderen van alle leeftijden is mijn grote passie, vooral als ik dit kan combineren met de dieren op de boerderij. Ik vind het ook erg leuk om met de kinderen te knutselen, gezellige spelletjes te spelen op de groep en af en toe lekker gek te doen. 

Nu de BSO zal uitbreiden zal je mij vaker op de BSO vinden.

Hebben jullie nog vragen? 
Aarzel niet om ze te stellen!

Manon

maandag, dinsdag en vrijdag

Marlies

woensdag en donderdag

Kelly

Inval

Copyright © 2024 - Het Scharrelnest - Privacystatement