Over ons team

Ons Team

Bij BSO Scharrelnest wordt uw kind begeleid door enthousiaste, professionele pedagogisch medewerkers. Alle pedagogisch medewerkers hebben een kind-gerichte opleiding gehad. Daarnaast volgen zij elk jaar verschillende trainingen, bijvoorbeeld in het werken met ons pedagogisch beleid. We streven naar zoveel mogelijk continuïteit in een team. Wanneer een pedagogisch medewerker ziek is of een dag vrij heeft, wordt zij vervangen door een vaste invalkracht. 

Stagebeleid

BSO Scharrelnest is erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat we aan bepaalde regels voldoen om een stagiaire goed te kunnen begeleiden. Een stagiaire is altijd als extra persoon op de groep. Ze zal niet in plaats van een pedagogisch medewerker ingeroosterd worden. Een stagiaire heeft in het begin beperkte taken, die naar mate de stage vordert uitgebreid worden. Een stagiaire wordt niet alleen gelaten met een groepje kinderen.

Even voorstellen..

Ik ben Manon van den Berg, 31 jaar oud en ben de eigenaresse van peuteropvang & buitenschoolse opvang Scharrelnest in Wijchen. Samen met mijn collega’s draaien we al bijna 5 jaar de BSO met veel plezier en passie. Mijn kunnen je vinden binnen de peuteropvang maar ook op de BSO. Elke dag maken we er een gezellig feestje van, met activiteiten als buiten spelen, fietsen, trampoline springen, spelletjes en bakken. Buiten mijn werk met kinderen geniet ik van mooie momenten met zoontje en mijn dochtertje en mijn partner, en rij ik graag paard in mijn vrijetijd.

Kom jij ook bij ons spelen?

Hallo, ik ben Marlies van Zwolgen, 57 jaar oud. Al bijna 3 jaar werk ik met veel plezier bij BSO Scharrelnest. Het werken met kinderen spreekt me aan omdat elke dag anders is en ieder kind uniek is. Buiten zijn, het bos in gaan, spelletjes spelen en knutselen met de kinderen vind ik heel erg leuk. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, doe ik aan diamond painting en geniet ik van motorrijden. Ook ben ik moeder van drie volwassen jongens en heb ik een lieve vriend.

Leuk je te ontmoeten!

Hallo allemaal! Ik ben Kelly van ’t Wout, 24 jaar oud, en ik woon in Maasbommel op een gezellige hobbyboerderij. Ruim 4 jaar geleden ben ik begonnen met werken op de BSO, en sindsdien ben ik er niet meer weggegaan. Het werken met kinderen van alle leeftijden is mijn grote passie, vooral als ik dit kan combineren met de dieren op de boerderij. Ik vind het ook erg leuk om met de kinderen te knutselen, gezellige spelletjes te spelen en af en toe lekker gek te doen.

Kom gerust een kijkje nemen!

Ik ben Loes van der Kemp, 36 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Eind april 2024 ben ik gestart als invalkracht bij peuteropvang & BSO Scharrelnest. Als moeder van drie jongens heb ik mijn passie voor het werken met kinderen ontdekt, wat me heeft doen besluiten om afgelopen september te starten met de opleiding tot pedagogisch coach/leraar ondersteuner (Ad PEP) aan de HAN. Bij de BSO zal ik bijspringen waar nodig en op dinsdagmiddag haal ik de kinderen van basisschool de Buizerd op en breng ik ze naar de BSO voor een middag vol plezier! Ik vind het een prachtige locatie om te werken. De combinatie van de dieren en de landelijke sfeer maakt de opvang zo speciaal.

Neem gerust contact op als u vragen heeft.
Aarzel niet om ze te stellen!

Manon

maandag, dinsdag en vrijdag

Marlies

woensdag en donderdag

Kelly

Inval

Loes

Inval beleid medewerker / Coach

Copyright © 2024 - Het Scharrelnest - Privacystatement