Aanmelding en plaatsing

Ontdek peuteropvang Scharrelnest: een warme thuis met een landelijke sfeer voor uw kind! Stap binnen in onze wereld via www.bsoscharrelnest.nl en plan een rondleiding op onze locatie. Tijdens deze rondleiding, die ongeveer 30 minuten duurt, laten we u kennismaken met onze pedagogische visie, zodat u weloverwogen kunt kiezen voor peuteropvang Scharrelnest. U ontvangt een informatieboekje met alle onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de rondleiding.

Bij ons staat uw kind centraal, daarom kiezen we bewust voor kleinschaligheid en een landelijke sfeer. We willen dat zowel kinderen als ouders zich thuis voelen. Tijdens de rondleiding kunt u de locatie en groep verkennen. Stel ook gerust uw vragen, zodat wij ze direct kunnen beantwoorden.

Inschrijving:
Als u besluit om uw kind in te schrijven, kunt u dit doen door op de knop “Inschrijfformulier” onderaan deze pagina te klikken. Na het inschrijven van uw kind(eren), zal er contact met u worden opgenomen. We zullen een afspraak maken voor een rondleiding als u deze nog niet heeft gehad.

Tijdens de rondleiding bespreken we ook mogelijke plaatsingsdagen. Als het nog even duurt voordat uw kind bij ons start, nemen we 6 weken van tevoren contact op om de plaatsingsmogelijkheden te bevestigen. Zodra u heeft ingeschreven, stellen we een overeenkomst op die beide partijen ondertekenen. Hierin staat onder andere het aantal uur opvang per maand en de kosten.

Voor tweede en volgende kinderen in een gezin hanteert peuteropvang Scharrelnest een voorrangsbeleid. Voordat de opvang daadwerkelijk begint, plannen we 1 of 2 wendagen een week voor de startdatum.

Opzegging
Bij het vertrek van uw kind(eren) is het vereist om minimaal één maand opzegtermijn in acht te nemen. Gelieve de opzegging schriftelijk aan ons te melden. De opzegtermijn gaat in op de datum waarop wij uw opzegging ontvangen. Indien u een andere einddatum wenst, is dit mogelijk in overleg. Plaatsing kan op elke dag van de maand ingaan. Let op: Bij het verminderen van het aantal dagdelen geldt ook een opzegtermijn van één maand.

Copyright © 2024 - Het Scharrelnest - Privacystatement