Onze locatie en groep

De naschoolse opvang bestaat uit één groep van maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 –12 jaar. Er wordt gekeken naar het kind en naar de interesses en daar spelen de leidster op in. Op onze groep hebben we verschillende speelhoeken waar de kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Door het creëren van verschillende hoeken kunnen de kinderen zich ook even terug trekken .

Vervoer van de school naar BSO Scharrelnest
BSO Scharrelnest regelt het vervoer van de school naar de kinderopvang. De pedagogisch medewerker haalt zelf de kinderen op met behulp van vrijwilligers. Wanneer ouders het goed vinden dat hun kind zelfstandig op de fiets naar de BSO komt, willen wij dat graag weten, zodat wij rekening kunnen houden met de binnenkomst van uw kind op de BSO.

Wat neemt u zelf mee?
Het is handig om de eerste keer dat uw kind de BSO bezoekt een setje reserve kleding mee te geven Wanneer er een streng dieet voor uw kind van toepassing is, raden wij u aan om deze voeding aan uw kind mee te geven en dit aan de pedagogisch medewerker te melden. Het meenemen van eigen speelgoed is geheel voor eigen risico.

Copyright © 2024 - Het Scharrelnest - Privacystatement