Oudercontact

Bij BSO Scharrelnest hechten we veel waarde aan een open en transparante communicatie met ouders. Daarom ontvangt u bij het ophalen of brengen van uw kind een overdracht van de pedagogisch medewerker. Tijdens deze overdracht kunnen belangrijke zaken worden besproken. Mocht er behoefte zijn aan een uitgebreider of vertrouwelijk gesprek, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met de leiding van de BSO, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

BSO Scharrelnest organiseert minimaal één keer per jaar een (gezamenlijke) ouderavond of thema-avond of activiteit waarbij ouders de kans krijgen om samen met ons team informatie uit te wisselen en thema’s te bespreken die relevant zijn voor de opvoeding en ontwikkeling van hun kinderen.

Oudercommissie

BSO Scharrelnest heeft een eigen oudercommissie, bestaande uit minimaal 3 betrokken ouders. De oudercommissie heeft als belangrijke taken:

  • Het voeren van overleg met de ondernemer over de dagelijkse gang van zaken op de BSO;
  • Het organiseren van ouderavonden en themabijeenkomsten of een gezamenlijke activiteit in samenwerking met de pedagogisch medewerkers;
  • Zorgen voor heldere informatieverstrekking aan ouders;
  • Een aanspreekpunt voor vragen en ideeën van ouders.

Heeft u vragen, suggesties of ideeën voor de oudercommissie? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via e-mail op oudercommissie-bsoscharrelnest@outlook.com. We staan altijd open voor uw input en streven ernaar om samen met u de BSO-ervaring voor alle kinderen te verbeteren.

Kind aanmelden

Op zoek naar een gezellige, landelijke omgeving voor jouw kind? meld je nu aan voor een plekje vol avontuur en ontwikkeling op een unieke locatie.

Inschrijven Peuteropvang Inschrijven BSO

Copyright © 2024 - Het Scharrelnest - Privacystatement